Lisa Deschepper

Lisa Deschepper

Lisa studeerde in 2015 af als dierenarts optie paard aan faculteit diergeneeskunde te Gent.

Opgegroeid tussen de vele dieren thuis, ontstond de sterke interesse in zowel de paarden als de kleine huisdieren. Na haar middelbare studies in het College van Oostende trok Lisa naar Gent om de studie van Diergeneeskunde aan te vatten.

Tijdens haar opleiding probeerde ze zoveel mogelijk bij te leren in diverse praktijken. Zo kwam ze ook al vaak stage doen in Dierenartsenpraktijk De Duinen en ging ze vrijwilligerswerk doen in Servië. Eenmaal de studie afgerond, ging ze zowel in binnen- als buitenland werken om praktijkervaring op te doen. Na talrijke vervangingen in België vertrok ze voor meer dan een jaar naar Engeland om er te werken in de drukke gemengde praktijk Warren House Veterinary Centre.

Uiteindelijk kwam Lisa in maart 2017 terug naar België om ons team te versterken en sindsdien zet ze zich voor 100 procent in voor de patiënten in Dierenartsenpraktijk De Duinen.

Zelf heeft Lisa de eenogige kat George uit Engeland geadopteerd en sinds kort maakt ook een levendige witte herder pup Quilla deel uit van het gezin.

Cookies helpen ons om de website beter op u af te stemmen. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info | Afsluiten